Vandrare

Det finns dom som består – ständigt i rörelse – orörda av tidernas skiften.

Vandrare from UGE Wannerfeldt on Vimeo.

 

Varje år skickas det ca 10 000 manus från debutanter till landets etablerade förlag. Ännu fler om du räknar in de nya, och kanske inte alltid helt seriösa, hybridförlagen. Av dessa ges det ut ca 30 till 50 av just ovan nämnda etablerade förlag. Med andra ord 3 till 5 promille passerar ett många gånger svårtolkat nålsöga där det vad jag förstått (även) gäller att känna rätt person.
.
Med ovan i beaktande har jag valt att ge ut Vandrare i mitt eget förlag – Kaffebord®. Distribution kommer att ske genom traditionella kanaler, bokhandel och nät-bokhandel samt i och med lanseringen direkt på förlagets egen nätbutik, med start 1 feb 2016. Boken kommer dessutom att lite hårdare lansers lokalt i – och nära – de trakter där handlingen trots allt har funnit en del av sin inspiration.
M a o så lär Vandrare dessutom finnas tillgänglig i butiker av skilda slag i det mörkaste av Småland. Komplett lista på försäljningsställen uppdateras under våren 2016.

Vandrare släpps först i nätbutiken Kaffebord, där du även kan köpa ‘Skrot’, min tidigare bok som utspelar sig på Kyrkö Mosse utanför det mindre samhället Ryd.